Çalıştay 4.Çalışma Grubu
Gastronomi Turizminde Sürdürülebilirlik Gereklerinin Restoran ve Oteller Açısından Değerlendirilmesi
Çalıştay 4.Çalışma Grubu
Gastronomi Turizminde Sürdürülebilirlik Gereklerinin Restoran ve Oteller Açısından Değerlendirilmesi
Moderatör: Ebru Koralı - TURYİD Genel Sekreteri / İTO 17.Restoran,Yiyecek ve İçecek komitesi Başkanı,Yalı 77 Kurucu,İşletmeci
Raportör: Dr. Öğr. Üyesi Gamze Turgaylı Zengin - Kapadokya Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı
Raportör: Dr. Öğr. Üyesi Duygu Bora - Kapadokya Meslek Yüksekokulu,Sürdürülebilir Turizm Yönetimi Yüksek Lisans Ana Bilim Dalı Başkanı
Raportör: Araş. Gör. Burcu Sarı- KÜN Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu. Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Raportör : Araş.Gör. Yasin Bulut - KÜN Turist Rehberliği
Çalıştay kapsamında,
başlıklarına değinilecektir.
Çalıştay’da konuşmalar İngilizce ve Türkçe olabilecek, tercüme yapılmayacaktır.
Çalıştay Yeri : KÜN Mehmet Şakir Paşa Medresesi, A3 Salonu
Çalıştay Tarih : 26 Mayıs 2023
Çalıştay Saati : 10.00 - 17.00
Çalıştay Katılımcıları
Betül Bildik - Metro Türkiye Sürdürülebilirlik Müdürü
Prof.Dr. Bilgehan Gülcan - Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi
Şefika Günyel - Şef, Yemek Stilisti, Yemek Fotoğrafçısı
Öğr. Gör. Durmuş Ali Aydemir - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü
Doç.Dr. Ece Konaklıoğlu - Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü
Hasan Yeşilyurt - Köşebaşı , Akkomarka Yönetim Kurulu Üyesi
İpek Aslan - UNESCO Hatay Gastronomi Evi
Melda Tuna - BTA Food&Services Group Marketing Manager
Pınar Taşdemir - Şef,Araka Restoran
Zafer Kahraman - Öztiryaki Arge Proje Yöneticisi
* Liste albetik sıraya göre düzenlenmiştir.