Çalıştay 4.Çalışma Grubu
Gastronomi Turizminde Sürdürülebilirlik Gereklerinin Restoran ve Oteller Açısından Değerlendirilmesi
Çalıştay 4.Çalışma Grubu
Gastronomi Turizminde Sürdürülebilirlik Gereklerinin Restoran ve Oteller Açısından Değerlendirilmesi
Gastronomi Turizminde Sürdürülebilirlik Gereklerinin Restoran ve Oteller Açısından Değerlendirilmesi
Moderatör: Ebru Koralı - TURYİD Genel Sekreteri / İTO 17.Restoran,Yiyecek ve İçecek komitesi Başkanı,Yalı 77 Kurucu,İşletmeci
Raportör: Dr. Öğr. Üyesi Gamze Turgaylı Zengin - Kapadokya Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı
Raportör: Dr. Öğr. Üyesi Duygu Bora - Kapadokya Meslek Yüksekokulu,Sürdürülebilir Turizm Yönetimi Yüksek Lisans Ana Bilim Dalı Başkanı
Raportör: Araş. Gör. Burcu Sarı- KÜN Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu. Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Raportör : Araş.Gör. Yasin Bulut - KÜN Turist Rehberliği
Çalıştay kapsamında,
başlıklarına değinilecektir.
Çalıştay’da konuşmalar İngilizce ve Türkçe olabilecek, tercüme yapılmayacaktır.
Çalıştay Yeri : KÜN Mehmet Şakir Paşa Medresesi, A3 Salonu
Çalıştay Tarih : 26 Mayıs 2023
Çalıştay Saati : 10.00 - 17.00
Çalıştay Katılımcıları
Betül Bildik - Metro Türkiye Sürdürülebilirlik Müdürü
Prof.Dr. Bilgehan Gülcan - Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi
Şefika Günyel - Şef, Yemek Stilisti, Yemek Fotoğrafçısı
Öğr. Gör. Durmuş Ali Aydemir - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü
Doç.Dr. Ece Konaklıoğlu - Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü
Hasan Yeşilyurt - Köşebaşı , Akkomarka Yönetim Kurulu Üyesi
İpek Aslan - UNESCO Hatay Gastronomi Evi
Melda Tuna - BTA Food&Services Group Marketing Manager
Pınar Taşdemir - Şef,Araka Restoran
Zafer Kahraman - Öztiryaki Arge Proje Yöneticisi
* Liste albetik sıraya göre düzenlenmiştir.