Çalıştay 3.Çalışma Grubu
Yerel ve Mevsiminde Tüketme Tercihinin Topluma ve Çevreye Faydalarına İlişkin Farkındalık Geliştirme ve Eğitim
Çalıştay 3.Çalışma Grubu
Yerel ve Mevsiminde Tüketme Tercihinin Topluma ve Çevreye Faydalarına İlişkin Farkındalık Geliştirme ve Eğitim
Yerel ve Mevsiminde Tüketme Tercihinin Topluma ve Çevreye Faydalarına İlişkin Farkındalık Geliştirme ve Eğitim
Moderatör:Prof. Dr. Müge Artar - KÜN Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı
Raportör: Dr. Öğr. Üyesi Banu Süzen - KÜN Sağlık Bilimleri Yüksekokulu. Beslenme ve Diyetetik
Raportör: Öğr. Gör. Şükran Yaşar - Kapadokya Meslek Yüksekokulu-Aşçılık Programı
Raportör: Öğr. Gör. Elif Kütahneci - Kapadokya Meslek Yüksekokulu Çevre Sağlığı
Çalıştay kapsamında,
başlıklarına değinilecektir.
Çalıştay’da konuşmalar İngilizce ve Türkçe olabilecek, tercüme yapılmayacaktır.
Çalıştay Yeri : KÜN Mehmet Şakir Paşa Medresesi, A2 Salonu
Çalıştay Tarih : 26 Mayıs 2023
Çalıştay Saati : 10.00 - 17.00
Çalıştay Katılımcıları
Doç. Dr. Adem Arman - Akdeniz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı
Aycan Saturel - Mogan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı
Dr. Dilşen Oktay Ertem -Slow Food Ölmezağaç Koordinatörü,Gömeç Zeytinciler Derneği Başkanı, Edremit Körfezi Zeytin Üreticileri Federasyonu Başkan Yardımcısı
Doç. Dr. Emrah Keskin - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi
Prof. Dr. Fatma Hazır Bıkmaz - Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi
İbrahim Uğur Toprak - TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı
Prof. Dr. İrfan Yazıcıoğlu - Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi
Sema Aydın - Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı
* Liste albetik sıraya göre düzenlenmiştir.