Çalıştay 2.Çalışma Grubu
Yerel Ürünlerin Tespiti, Tescili ve Bu Ürünlere Görünürlük Kazandırılması
Çalıştay 2.Çalışma Grubu
Yerel Ürünlerin Tespiti, Tescili ve Bu Ürünlere Görünürlük Kazandırılması
Yerel Ürünlerin Tespiti, Tescili ve Bu Ürünlere Görünürlük Kazandırılması
Moderatör: Ayşe Nilhan Aras - Metro Gastro Dergisi Yayın Yönetmeni ve Editörü
Raportör: Dr. Öğr. Üyesi Şükran Ünser - KÜN Kapadokya Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü
Raportör: Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer - KÜN Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ,Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı
Çalıştay kapsamında,
başlıklarına değinilecektir.
Çalıştay’da konuşmalar İngilizce ve Türkçe olabilecek, tercüme yapılmayacaktır.
Çalıştay Yeri : KÜN Lisansüstü Eğitim ,Öğretim ve Araştırma Enstitüsü - L4 Salonu
Çalıştay Tarih : 26 Mayıs 2023
Çalıştay Saati : 10.00 - 17.00
Çalıştay Katılımcıları
Ayşe Nilhan Aras - Metro Gastro Dergisi Yayın Yönetmeni ve Editörü , Araştırmacı & Yazar
Birol Uluşan - Metro Toptancı Market Meyve, Sebze Gıda Kategori Müdürü& Coğrafi İşaretler
Duran Özdemir - Şef /Revithia Restoran - Ürgüp
Dr.Öğr.Üyesi Erhan Akarçaya - Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi- Sosyolog - Yazar
Arş. Gör. Dr. Firdevs Yönet Eren - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi
İlhan Koçulu - Koçulu Peynircilik Yönetim Kurulu Başkanı Boğatepe Kars ,Boğatepe Çevre ve Yaşam Derneği kurucusu ve başkanı
Murat Yankı - Sommelier AIS, İngilizce Fransizca İtalyanca Japonca Tercüman rehber, yeme-içme tarihçisi ve sosyologu
* Liste albetik sıraya göre düzenlenmiştir.