Çalıştay 1.Çalışma Grubu
Yerel ve Mevsiminde Ürün Kullanımının Biyoçeşitliliğin, Ekosistemin ve İnsan Sağlığının Korunmasına Katkıları
Çalıştay 1.Çalışma Grubu
Yerel ve Mevsiminde Ürün Kullanımının Biyoçeşitliliğin, Ekosistemin ve İnsan Sağlığının Korunmasına Katkıları
Yerel ve Mevsiminde Ürün Kullanımının Biyoçeşitliliğin, Ekosistemin ve İnsan Sağlığının Korunmasına Katkıları
Moderatör: Yasmina Lokmanoğlu - Slow Food Tarsus Lideri,Slow Food Tarsus Yeryüzü Pazarı,Slow Food Aşçı Dayanışması,Yemek Kültürü Araştırmacısı
Raportör: Dr. Öğr. Üyesi Ekin Özdemirci - KÜN Çevreci Beşeri Bilimler Fakültesi,KÜN Sürdürülebilirlik Komisyonu
Raportör: Dr. Öğr. Üyesi Mine Erdem Büyükkiraz - KÜN Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu,Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Çalıştay kapsamında,
başlıklarına değinilecektir.
Çalıştay’da konuşmalar İngilizce ve Türkçe olabilecek, tercüme yapılmayacaktır.
Çalıştay Yeri: KÜN Lisansüstü Eğitim,Öğretim ve Araştırma Enstitüsü - L3 Salonu
Çalıştay Tarih : 26 Mayıs 2023
Çalıştay Saati : 10.00 - 17.00
Çalıştay Katılımcıları
Öğr. Gör. Asuman Kerkez - Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi- Aşçılık Programı
Claudio Chinali - Şef /Eataly
Duygu Ece Aydın - İksirli Çiftlik & İksir Resort Town
Doç. Dr. Eda Özgül Katlav - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Turizm Fakültesi /Turizm İşletmeciliği Bölümü
Dr. Fatih Özden - Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi - Gıda Topluluğu
Prof. Dr. Nazan Uysal Harzadin - Tıp Doktoru, Fizyoloji Profesörü, IFM Certified, Fonksiyonel Tıp, Fonksiyonel Beslenme
Yasmina Lokmanoğlu - Slow Food Tarsus Lideri , Slow Food Tarsus Yeryüzü Pazarı ,Slow Food Aşçı Dayanışması,Yemek Kültürü Araştırmacısı
Yeşim Bekyürek - Yüksek Ziraat Mühendisi,Kapadokya Organik Tarım Üreticileri Birliği Derneği
* Liste albetik sıraya göre düzenlenmiştir.