Yerel ve Sürdürülebilir Gastronominin Geliştirilmesi Panel ve Çalıştay Programı
25. Mayıs / PANEL PROGRAMI
13.30– 14.30 Açılış Konuşmaları (Mehmet Şakir Paşa Medresesi, A1 Salonu)
14.30 - 17.00 Panel
Moderatör: Ebru Koralı
Davetli Konuşmacılar
Betül Bildik - METRO Türkiye Sürdürülebilirlik Müdürü
Prof. Dr. Cemal Taluğ - Tarım ve Gıda Etiği Derneği Başkanı
Ebru Koralı - TURYİD Genel Sekreteri ,İTO 17.Restoran, Yiyecek ve İçecek Komitesi Başkanı,Yalı77 Kurucu,İşletmeci
Doç. Dr. Evrim Ölçer Özünel - UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Somut Olmayan Kültürel Miras İhtisas Komitesi Üyesi
İlhan Koçulu - Koçulu Peynircilik Yönetim Kurulu Başkanı,Boğatepe Çevre ve Yaşam Derneği Kurucusu ve Başkanı
Pınar Taşdemir - Şef / Araka Restoran
Taylan Kümeli - Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı
Yasmina Lokmaoğlu - Slow Food Tarsus Lideri , Slow Food Tarsus Yeryüzü Pazarı ,Slow Food Aşçı Dayanışması,Yemek Kültürü Araştırmacısı
26. Mayıs / ÇALIŞTAY PROGRAMI
10.00 –12.00 Çalıştay Grup Çalışmaları - 1.Oturum
13.30 –15.00 Çalıştay Grup Çalışmaları - 2.Oturum
15.30 –17.00 Grup Raporlarının Sunulması
Çalıştay 1.Grup :KÜN Lisansüstü Eğitim ,Öğretim ve Araştırma Enstitüsü - L3 Salonu
Çalıştay 2.Grup :KÜN Lisansüstü Eğitim ,Öğretim ve Araştırma Enstitüsü - L4 Salonu
Çalıştay 3.Grup : Mehmet Şakir Paşa Medresesi, A2 Salonu
Çalıştay 4.Grup : Mehmet Şakir Paşa Medresesi, A3 Salonu
Rapor Sunumları : Mehmet Şakir Paşa Medresesi, A1 Salonu
Moderatör : Prof. Dr. İlhan Öztürk / KÜN Rektör Yardımcısı