Yerel ve Sürdürülebilir Gastronominin Geliştirilmesi Panel ve Çalıştay Programı

 

25. Mayıs / PANEL PROGRAMI 

 

13.30– 14.30 Açılış Konuşmaları (Mehmet Şakir Paşa Medresesi, A1 Salonu)

14.30 - 17.00 Panel

Moderatör: Ebru Koralı

 

Davetli Konuşmacılar

Betül Bildik - METRO Türkiye Sürdürülebilirlik Müdürü

Prof. Dr. Cemal Taluğ - Tarım ve Gıda Etiği Derneği Başkanı

Ebru Koralı - TURYİD Genel Sekreteri ,İTO 17.Restoran, Yiyecek ve İçecek Komitesi Başkanı,Yalı77 Kurucu,İşletmeci

Doç. Dr. Evrim Ölçer Özünel - UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Somut Olmayan Kültürel Miras İhtisas Komitesi Üyesi

İlhan Koçulu - Koçulu Peynircilik Yönetim Kurulu Başkanı,Boğatepe Çevre ve Yaşam Derneği Kurucusu ve Başkanı

Pınar Taşdemir - Şef / Araka Restoran

Taylan Kümeli - Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı 

Yasmina Lokmaoğlu - Slow Food Tarsus Lideri , Slow Food Tarsus Yeryüzü Pazarı ,Slow Food Aşçı Dayanışması,Yemek Kültürü Araştırmacısı 

 

 

26. Mayıs / ÇALIŞTAY PROGRAMI 

 

10.00 –12.00 Çalıştay Grup Çalışmaları - 1.Oturum

 

13.30 –15.00 Çalıştay Grup Çalışmaları  - 2.Oturum

 

15.30 –17.00 Grup Raporlarının Sunulması

 

Çalıştay 1.Grup :KÜN Lisansüstü Eğitim ,Öğretim ve Araştırma Enstitüsü - L3 Salonu

Çalıştay 2.Grup :KÜN Lisansüstü Eğitim ,Öğretim ve Araştırma Enstitüsü - L4 Salonu

Çalıştay 3.Grup : Mehmet Şakir Paşa Medresesi, A2 Salonu

Çalıştay 4.Grup : Mehmet Şakir Paşa Medresesi, A3 Salonu

 

Rapor Sunumları : Mehmet Şakir Paşa Medresesi, A1 Salonu

Moderatör : Prof. Dr. İlhan Öztürk / KÜN Rektör Yardımcısı